Wie
zijn wij?

Wie zijn wij

Onze visie:

"Het bevorderen van een gezonde financiele situatie voor kwetsbare personen"

Onze visie gaat uit naar het helpen van mensen in een kwetsbare positie met financiele problemen.
FL Finance Control zal iedereen op een persoonlijke en passende wijze benaderen.
Er zal altijd gewerkt worden conform de NEN 8048 normen.

Onze missie:

"Het oprecht helpen van kwetsbare personen door een persoonlijke begeleiding, naar algemene zelfredzaamheid"

In deze veranderende maatschappij is het steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden en bewuste keuzes te maken die ook op de lange termijn overeind blijven staan.
Wij willen samen met u, snel en doelgericht, een blijvende en passende oplossing zoeken voor uw problemen.

Doel:

"Een passend financieel beleid voor iedereen"

Problemen komen uiteindelijk nooit zomaar uit de lucht gevallen. In de praktijk betekent het dat we naar het gehele plaatje kijken en niet alleen naar de financiën.

Esther Danser:

Ik ben een vrouw van 55 jaar en heb 33 jaar werkervaring. Na 20 jaar horecaervaring vond ik dat het tijd werd voor wat anders. Na de horeca ben ik gaan werken als kwaliteitsfunctionaris op een particuliere thuiszorgorganisatie. Het structuren van bedrijfsprocessen lag mij wel, maar ik miste het klantcontact. Al sinds een groot aantal jaren hielp ik vrienden en kennissen die financiële problemen hadden. Het oplossen en hen verlossen van hun financiële problemen ging mij goed af. Toch merkte ik dat ik tegen een aantal aspecten aanliep waar ik het fijne niet van wist. Zoals de wettelijke kant. Dus ben ik weer de schoolbanken ingeklommen en een opleiding schuldhulpverlener bij Learn Care gaan volgen. De opleiding was erg leerzaam en intensief, het examen heel erg pittig. Uiteindelijk ben ik maart 2014 van start gegaan met FL Finance Control. En wat vind ik het werk ontzettend leuk !! Het is heel erg bevredigend om mensen te helpen en te zorgen dat de cliënten over 3 jaar weer een financieel gezond leven hebben. Daar doe ik het allemaal voor. Mensen helpen met een enorme dosis empathie en resultaat gericht oplossingen vinden.

Ook voor mij geldt "Het leven bestaat uit keuzes !!"